The Campell Brothers

The Campell Brothers

Gospelmusik när den är som bäst! Campbell Brothers presenterar en övertygande, rik variation av material från den afro-amerikanska Gospel-repertoaren. Med Chuck Campbell på pedal steel-guitar och brodern Darick på steel-guitar får du höra gospel som du aldrig hört den spelas tidigare .

Campell Brothers har flyttat Gospelmusiken från kyrkorummet till stora konsertsalar som; Hollywood Bowl, Kennedy Center, Lincoln Center, SF Jazz, North Seat Jazz, Brooklyn Academy of Music och Symphony Space.
Nu gör vi det möjligt för publiken i våra Nordiska länder att lyssna och njuta av den energifyllda gruppens gospelmusik.

Pedal steel-gitarristen Chuck Campbell och hans bror Darick på pedal steel är två av de bästa i den traditionen. I nästan två decennier har de spelat tillsammans med bror Phil Campbell på elektrisk gitarr, hans son Carlton på trummor, och basisten Daric Bennett. Musiken tillsammans med sång av Denise Brown, Tiffany Godette och / eller Joyce "Kanel" Brown ta ensemblen till en nivå av energi och uttryck som är svår att beskriva i ord.

Video