Anton Fermhede

Anton Fermhede

Anton Fermhedes nya album »Big North« som släpps i februari 2023. Det nya albumet spelades in i både Los Angeles och Sverige. Låtarna spelades in live i en tagning för att fånga atmosfären i rummet och den råa känslan hos Anton och hans band. Tio låtar för olika stunder i livet, från feel-good till lugnare låtar för djupa inre resor, kryddade med både solsken från Kalifornien och höststormar från västkusten.

Anton Fermhedes musik är formad av en uppväxt bland vågor, solnedgångar och höststormar på västkusten. Inspirerad av musiker som Jack Johnson, Bob Dylan och Ben Harper, med känslor böljande som vågorna i havet och en längtande blick bort över horisonten skapar Anton Fermhede musik som berör på riktigt. Folkpop med fokus på vackra melodier tillsammans med texter raka vägen från hjärtat.

Anton Fermhede upptäcktes när han spelade musik i ett trapphus i Göteborg. 2016 kom efterlängtade debutalbumet False Dawn, sommarfläktande folkpop med tydliga kopplingar till Kaliforniens vågor, stränder och solnedgångar. 2019 släppte Anton Fermhede sin EP-serie Common Sense pt I och II, en samling finstämda låtar om hjärnan och hjärtats fina men skrämmande labyrinter.

Konserter Support till The Heavy Heavy

DatumScenFörköp
2022-11-24Stadsgårdsterminalen, Stockholm (support till The Heavy Heavy)Förköp
2022-11-25Tryckhallen, Falkenberg (support till The Heavy Heavy)Förköp

Hemsida

Official web Official web

Press & promoter service

227515bytesAnton Fermhede - AdMat.pdf

Musik

Spotify Spotify

Video