Jace Everett

Det är många som hört och gillar Jace Everett, utan att egentligen ha en aning om det. Genom att Jace låt ”Bad Things” blev utvald som ledmotiv till TV-succen ”True Blood” blev den hårt arbetande och ständigt turnernade Jace en ny favorit för en helt annan och mycket större publik.

Indiana-födde Jace Everett har spelat musik sedan tidig ålder. Uppväxten i Texas och en uppväxt som musiker och sångare i det lokala kyrkbandet fick Jace att älska Gospel och Country. Tidigt fick Jace Favoriter som Willie Nelson och Waylon Jennings. Jace har flackat den söder som han älskar och låter som. Jace flyttade till Nashville för att gå på Belmont University och kom in i Nashvilles musikvärld. Det ledde till att Jace fick en plats och turnerade världen i ett pop cover band innan han beslutade sig för att flytta tillbaka till Texas för att bilda familj.

Många jobb och en skilsmässa senare tog en frustrerad Jace sitt pick och pack för en ny chans i Nashville. Den här gången behövdes inget långt besök innan SONY Nashville upptäckte Jace talang och släppte den självbetittlade och hyllade debutskivan. Från den skivan hittade man senare ”Bad Things” som blev ledmotiv till ”True Blood”. Jace har sedan dess släppt ytterligare fyra skivor och turnerar över hela världen.