Baskery

Baskery

Systrarna Greta, Stella och Sunniva Bondesson har sedan barnsben gått i hård skola för att bli rockstjärnor. Redan tillsammans med sin pappa i bandet "Slaptones" turnerade bandet i väldigt ung ålder frenetiskt och sedan pappa lämnade bandet och namnet byttes ut till BASKERY har det bara ökat genom att bandet vuxit snabbt internationellt. Det har varit svårt att fånga bandet i Sverige då bandet först flyttat ner till Europa för att sen flytta till Nashville och nu till Los Angeles.

Flytten till LA kommer av att bandet nyligen skrivit på ett kontrakt med Warner Music i USA och att bandet kommer hårdlaseras mot stjärnorna. För de är där de hör hemma. Live är bandet en explosion och väldigt svårslaget. Mixen av stenhård punkattityd, klockrena syskonstämmor och drivet spel går inte att motstå om du sett det. Bandet gjorde stor succé på AMA i Nashville 2014 som enda svenska band på festivalens Line-up.

Just nu befinner sig bandet på europaturné med superstjärnan Robbie Williams som bjuder upp bandet på scenen varje kväll i ett bejublat nummer. Vi välkomnar BASKERY hem för en blixtvisit på RRR 2015.

Press & promoter service

260570bytesBaskery Press Shot.jpg

Video